Nem bírnak leállni: még három Halálos iramban-film jön

Hét Halálos iramban-mozi után azért maradt még egy kis hiányérzetünk… De hála az égnek készül még három! "A Universal mindig nagyon jó volt hozzám, bizalommal volt a víziónk iránt. Olyanok ők számomra, mint egy család, ezért megígértem nekik, hogy egy trilógiával zárom le a történetet" - írta Facebook oldalán Vin Diesel, a széria egyik főszereplője, aki 2008 óta producerként is közreműködik a filmek elkészítésében. 
 
 
Nemrég az a szóbeszéd kezdett terjedni, hogy bizonytalan a 2017 áprilisára beígért nyolcadik Fast & Furious sorsa, mivel még mindig nem találtak rendezőt. Neal Moritz társproducer Vin Dieselt javasolta rendezőnek, a színész azonban azzal az indoklással hárította el magától ezt a felelősséget mostani Facebook bejegyzésében, hogy "ez a filmsorozat túl különleges, ezért óvatosan kell eljárni". 
 
Diesel leszögezte, hogy még senki nem kapta meg a rendezői megbízatást és senki nem látta a forgatókönyvet. (Na jó, gonoszkodjunk egy kicsit: azért nem lenne nehéz kitalálni, mi van abban a forgatókönyvben. Valószínűleg autók, sok-sok autó, és még több autó, jónéhány feszes női idom, még pár autó, egy csomó üldözés meg némi szemöldökráncolás a visszapillantótükörben ééés... végefőcím.)