Nézz, nézz az ég felé! - Itt az új Függetlenség napja trailer

2016 nyarán, az első film megjelenésének huszadik évfordulóján érkezik a Függetlenség napja második része, az Independence Day: Resurgence.

A rajongók által már régóta várt, bár a filmkritikusok által erősen fölöslegesnek tartott folytatás két évtizeddel az első rész eseményei után játszódik, és ismét egy nagyszabású, földönkívüli inváziót hoz a mozivászonra.

Az emberiség az előző konfliktus óta folyamatosan az új összecsapásra készült, és idegen technológiával turbózta saját haderejét, hogy vissza tudjon verni egy újabb fenyegetést, ám az újból felbukkanó ellenség ezúttal erősebbnek tűnik, mint valaha. Az előzetes alapján akcióból, robbanásokból, űrhajókból és fantasztikus látványelemekből ezúttal sem lesz hiány, ahogy ismerős arcokkal is találkozhatunk majd.

A régi színészgárdából, többek között, Jeff Goldblum, Bill Pullman és Vivica A. Fox bukkannak föl, de új szereplők is akadnak majd, elég csak Liam Hemsworth-öt említenünk. Viszont nélkülöznünk kell az eredeti mű színvonalát nagyban emelő Will Smith játékát, akinek valószínűleg, a A Föld után hatalmas bukását követően, egy időre kissé elege lett a sci-fi műfajból.

T.T.