Nincs lejjebb: beteg gyerekek megsegítését akadályozták meg Kubatovék

Most azonban a Ferencváros elnökének sikerült újabb szintet lépnie: beteg gyerekek megsegítését akadályozta meg. Ennél már tényleg nem igen van lejjebb.

A megdöbbentő estről a Green Monsters szurkolói csoport számolt be Facebook-oldalán:

"Mint azt tudjátok, hagyományainkhoz hűen idén is megrendezzük karácsonyi adománygyűjtésünket, mellyel beteg gyermekeket és gyermekkórházakat szeretnénk majd támogatni, főként a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát.

Ennek keretében, hogy akciónk még sikeresebb lehessen és minél több emberhez eljuthasson annak a híre, tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőségünk lett volna egy közismert televízió műsorában beszélnünk a gyűjtésről.

volna

Ugyanis a gyermeklelkek megmentője és a sleppje odaszólt a televíziónak és azt mondták, hogy ne merészeljenek velünk műsort készíteni, mert „rosszul járnak”!

Nem elég, hogy minden létező mérkőzésen megpróbálják megakadályozni, hogy ott lehessünk, ellenfél csapatainál elérik, hogy ellenünk vezessék be ők is a kártyát. Szurkolókra küldenek adóellenőröket, vagy épp bűnözők látogatnak meg egyeseket, szurkolótársunkat kirúgatják a munkahelyéről, „névtelen” feljelentések érkeznek ellenünk vagy épp nevüket vállalva jelentgetnek fel minket.

Ehhez mi hozzászoktunk és MI ezek miatt pont nem fogunk meghátrálni!

Az azonban, hogy ennyire elvetemültek, hogy a mi kezdeményezésünknek még külön utánamennek és embereket fenyegetnek és ezáltal beteg gyermekeknek próbálják elrontani a karácsonyukat, az már a legalja!

Ha létezik még médium, akik nem félnek beszámolni a karácsonyi adománygyűjtés akciónkról, kérjük jelentkezzen!"

Létezik!

"Szurkolótársaink!

Hagyományainkhoz hűen idén is megrendezzük karácsonyi adománygyűjtésünket, mellyel beteg gyermekeket és gyermekkórházakat szeretnénk majd támogatni, főként a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát.

Mind tárgybeli, mind pénzbeli adományokat szívesen fogadunk, a tárgyi adományok közül leginkább az újszerű játékoknak, plüssállatoknak, könyveknek tudnánk hasznát venni, illetve szükség lenne kis kiszerelésű gyümölcslevekre, csokoládéra-nápolyira (cukros és cukormentes egyaránt), gyümölcsökre és bármilyen kisebb-nagyobb ajándéktárgyra, amivel a gyerekek arcára mosolyt csalhatunk.

A pénzbeli adományokból idén is megvesszük a kórház számára azokat a szükséges eszközöket, amiket önerőből nem tudnak beszerezni és amelyre a működésükhöz nagy szükség van. Természetesen, ha van olyan, aki a szükséges dolgok közül bármit fel tudna ajánlani, azt is örömmel fogadjuk.

Ezek az eszközök az alábbiak:

-6 db mikrohullámú sütő

-1 db villanyrezsó

-3 db hajszárító

-2 db hűtőszekrény (max. 160 literes)

-infúziós pumpák

-pulseoximeter

-1 db polcos mélyhűtő

-vendégágyak a szülőknek

-mosógép

-fénymásoló

Sajnos támogatást szinte egyáltalán nem kap a kórház, így nem tudják megvenni a fent felsoroltakat, csak segítséggel.

Mivel a tavalyi évben nagyon jól sikerült az első ízben megtartott Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül jótékonysági focitorna, így ebben az évben is megrendezésre kerül, a torna részleteiről a későbbiekben fogunk tájékoztatást adni.

Addig is kérünk Titeket, hogy minél több helyen osszátok meg felhívásunkat, gyűjtsétek az adományokat és lehetőségeitekhez mérten támogassátok a kezdeményezést az alábbi számlaszámon:

Kovács László

Unicredit Bank

10918001-00000025-95930003

swift: BACXHUHB

iban: HU 27109180010000002595930003

A megjegyzésben kérjük tüntessétek fel: „karácsonyi adománygyűjtés”

Bármilyen kérdésetek lenne a fentiekkel kapcsolatban, írjatok nekünk a gmadomany@gmail.com e-mail címre.

Mutassuk meg idén is, hogy együtt nagy dolgokra képes a Fradi-család!

Köszönjük Nektek előre is,

GM ’95

Ez a gyűjtésre való felhívás, melynek keretében holnap a nap első felében kerül megrendezésre a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül jótékonysági focitorna."