Orbán: ez egy focimeccs, a Jobbik pedig Brüsszelnek szurkol

Orbán mintha egy szót sem értene abból, amit Vona Gábor mondott, és zavaros hazugságokkal állt elő.

Orbán szerint már csak arról megy a vita az ellenzék köreiben, hogy az MSZP vagy a Jobbik nyerte-e meg a népszavazást, de ez a vesztesek vitája, amivel ők nem foglalkoznak - mindezt parlamenti viszontválaszában közölte a miniszterelnök.

A miniszterelnök szerint nem ismerhető az otthon maradók logikája, ezért kár a meg nem szerzett szavazatokról beszélgetni.
 
Semjén Zsolt szerint ez annyira jó poén volt, hogy nem is tudta eldönteni, tapsoljon, kopogjon vagy bólogasson, végül mindegyiket megvalósította.
 
Orbán szerint az ellenzék futballszurkolóvá vált, a Brüsszel-Budapest focimeccsen Brüsszelnek szurkol.
 
A miniszterelnök kijelentette azt is, hogy a Jobbik az egyetlen párt, ami már bejelentette, hogy megvásárolták őket - annak ellenére, hogy ilyen soha nem történt: "a pártnak van gazdája, megvett emberekből áll, így nem lehet számítani rájuk". A kormányfő azt mondta, a Jobbik csak azért nem támogatja őt a harcban, hogy az őket támogató pénzügyi körök előtt nyissa meg az utat.
 
"Nem azért küldték önöket ide, hogy a konditerem és a fodrászat között szájhősködjenek a kamerába" - mondta, ami biztosan a helikopterrel járó Rogán "Bulibáró" Antalnak is tetszett.