Orbán Viktor titokban nyaralgat Mészáros Lőrinc horvátországi villájában?

A horvát ezadar.hr információi szerint a palotának is beillő „nyaralóban” titokban, évente legalább egyszer Orbán Viktor is látogatást tesz.

Még a nyár elején jelent meg a hír, miszerint Magyarország legmódosabb gázszerelője, 2,2 millió euróért, mintegy 700 millió forintért vásárolhatta meg a minden elképzelhető luxussal felszerelt tengerparti villát. A horvát lap úgy tudja, hogy a villában Orbán Viktor is vendégeskedett már.

Az ezadar.hr cikkében beszámol még többek között a Népszabadság puccsszerű megszüntetése körül kipattant botrányból. Emlékeztetnek arra, hogy az ellenzéki lap az utóbbi időben is számos olyan cikket közölt, amelyek meglehetősen kellemetlenül érintették a kormányzatot. Utaltak továbbá arra is, hogy a baloldali média zászlóshajójának tekinthető médium Mészáros Lőrinc tulajdonában indulhat újra.

Mészáros nevét amúgy már Horvátországban is meglehetősen jól ismerik. Neve akkor került be a köztudatba, amikor felvásárolta az eszéki NK Osijek labdarúgó klubot.

Horvát csapattal bővíti futballbirodalmát a szegény ember Abramovicsa - stadion is épülhet

Előbbi vállalkozó tulajdonában áll a Chelsea, melyet 2003-ban vásárolt meg, utóbbinak azonban eddig csak a felcsúti Puskás Akadémia jutott. A gázszerelőből felcsúti polgármesterré, majd milliárdossá avanzsált Mészáros persze ambiciózusabb üzletember annál, hogy ezen a szinten leragadjon: futballbirodalmát most épp egy horvát csapat megvásárlásával bővíti, a hírek szerint pedig még stadiont is építhet nekik.

Felcsút polgármestere nyáron egy másfél milliárdos luxusjachton pihente ki a megnyert közbeszerzések fáradalmait.

Közel másfél milliárd forintos luxusjachton pihente ki Mészáros Lőrinc a közbeszerzéseket

Az ország, vagy talán a világ legsikeresebb gázszerelője eddig sem szerénykedett, ha nyaralásról volt szó. Zadari arany színű oroszlánokkal ékesített villáját már megcsodálhatták az olvasók. A Magyar Narancs kiderítette, hogy egy Artemy névre keresztelt 35 méteres luxusjacht is Felcsút polgármesterének rendelkezésére áll, ha éppen belefáradt a közbeszerzések megnyerésébe, vagy a szállodák és földek felvásárlásába.