Ötmillió forintot követel Orosz Bernadettől volt párja, aki brutálisan összeverte

Ötmillió forintot követel Orosz Bernadettől volt párja, aki brutálisan összeverte

Egészen elképesztő, de a gyanú szerint hiába verte össze volt párja olyan brutálisan Orosz Bernadettet, amire még az eljáró rendőr is azt mondta, ilyet még nem látott, az elkövető nemhogy rács mögött ülne, de még kártérítést is követel a nőtől.

A férfi azért követel kártérítést, mert szerinte sérültek a személyiségi jogai akkor, amikor Orosz Bernadett a verést követő decemberi segélykérő-posztjában megnevezte őt.

„Menekülök, ott van velem a két kicsi is, és mindig megöl" - a bántalmazott nők szerint a sajnálat kevés

A sajnálat kevés, tettekre van szükség - hangzott el azon az emberi jogok világnapja (december 10.) alkalmából tartott budapesti rendezvényen, amelyen a családon belüli erőszak áldozatait képviselő Szelíd Motorosok átvehették a Fehér szalag díjukat, valamint ahol felszólalt Orosz Bernadett is.

"Ezt ahhoz tartom hasonlatosnak, amikor százmilliós kártérítést és egymilliárd forintos bírság kiszabását kérte a tiszavasvári tanár megölésének egyik olaszliszkai gyanúsítottja, amiért a hatóságok és a média a lincselés szót használta az esetre"

– mondta a nő ügyvédje, Gál András az Indexnek.

Orosz Bernadett pedig így kommentelte mindezt:  

„Nonszensz, de a jog eszközt ad a bántalmazók kezébe”. 

A hírről először Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldal számolt be. 

Ahogy arról legutóbb a lúgos orvos esete kapcsán is írtuk, a hazai áldozatsegítő rendszer egyáltalán nem a bántalmazottakat segíti, így egyelőre az sem elég, ha szigorítják a büntető törvénykönyvet.