Mészáros Lőrinc megvásárolta Gianni budai éttermét, baráti körben falatozhat az Oxygen Welnessbe járó NER-elit

Mészáros Lőrinc megvásárolta Gianni budai éttermét, baráti körben falatozhat az Oxygen Welnessbe járó NER-elit

Helyreigazítás

"Folyóiratunkban 2022. augusztus 8-n közzétett "Mészáros Lőrinc megvásárolta Gianni budai éttermét, baráti körben falatozhat az Oxygen Welnessbe járó NER-elit" című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Mészárős Lőrinc megvette Gianni naphegyi éttermét. A valós tény ezzel szemben az, hogy a Gian Annoni kisebbségi tulajdona mellett működő Terra étterem 2022. májusában a Naphegy u. 67. sz. alatt bezárt. Sem az éttermet, sem az azt üzemeltető társaságot sem Mészáros Lőrinc, sem más nem vette meg Gian Annonitól."

Gasztronómiai érdekeltséggel gazdagodott Orbán Viktor jó barátja, megvásárolta ugyanis Gianni Annoni veszteséges budai luxuséttermét Magyarország leggazdagabb embere – írja a 444. Mészáros Lőrinc nekifut annak, ami nem sikerült az olasz származású szakácsnak, televíziósnak, és megpróbálja felfuttatni a Buda egyik legelegánsabb és legdrágább részén lévő, Naphegy utcai Oxygen Welness alsó szintjén működő patinás éttermet.

Az exkluzív fitnesstermet egyébként előszeretettel látogatja a NER-elit.

A milliárdos nagyvállalkozó Sunhill Bisztró néven hozott létre új céget.

Egész pontosan a Fájdalom Ambulancia a cég alapítója, ahová a "felcsúti Zuckerbeg" még 2020-ban vásárolta be magát. A diósgyőri futballcsapatot is ezen a cégen keresztül üzemelteti Magyar Mátyással együtt, akit a felcsúti fociakadémián ismert meg, azóta pedig az egyik közeli bizalmasa lett.

A lap azt írja, a cégadatok szerint az étterem eddig veszteséget termelt, Mészáros Lőrinc valamiért mégis látott benne fantáziát. A miniszterelnök bartátjának ez lesz az első étterme a fővárosban, munkáját Czene Ferenc, a Mészáros Gasztro Kft. ügyvezetője segíti ezúttal is.