Varga Zoltán Péter: Jobbikos kezdeményezésre rendkívüli ülésen kell tárgyalni a gödi gyárról

Varga Zoltán Péter: Jobbikos kezdeményezésre rendkívüli ülésen kell tárgyalni a gödi gyárról

"Jobbikos kezdeményezésre rendkívüli ülésen kell tárgyalnia a Pest Megyei Közgyűlésnek a gödi Samsung akkumulátorgyár bővítésének engedélyezéséről.

Miután a gödi Samsung akkumulátorgyár bővítésének engedélyezéséről szóló hatósági határozat Pest Megye Önkormányzata általi bírósági felülvizsgálatára irányuló, a jobbikos képviselők által már aláírt kezdeményezésünket a Pest Megyei Közgyűlés valamennyi frakcióvezetőjének megküldtem, a Demokratikus Koalíció és a Momentum képviselőcsoportja néhány órán belül jelezte, hogy támogatják annak rendkívüli ülésen való megtárgyalását és az erre irányuló javaslatot ugyancsak aláírták.

A törvény alapján a képviselők egynegyedének indítványára rendkívüli ülést kell összehívni. Az előterjesztést és a kezdeményezést benyújtottam. Fentiek okán javaslatom megtárgyalására a Pest Megyei Közgyűlés rendkívüli ülését az elnöknek 15 napon belüli időpontra össze kell hívni. A pontos időpontról természetesen hírt adok"

- írja Varga Zoltán Péter, a Jobbik Pest vármegyei önkormányzati képviselőjének, egészségügyi szakpolitikusának Facebook-bejegyzésében.