Borkai-orgia: Rákosfalvy nem vállalta a szembesítést az úszószövetségben

Borkai-orgia: Rákosfalvy nem vállalta a szembesítést az úszószövetségben

Habár a testfelépítése nem ezt sugallná, de a Borkai-orgia felvételeinek másik főszereplője, Rákosfalvy Zoltán a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökségi tagja is.

Az Index arról írt, hogy a MÚSZ elnöksége szerdán ült össze, és tárgyaltak is volna a kínossá vált ügyvédről, azonban Rákosfalvy nem vállalta a szereplést.

„Még az elődöm, Bienerth Gusztáv idején került az elnökségbe Rákosfalvy, majd az utolsók egyikeként lemondott, és a tagság ismét bizalmat szavazott neki. Az elnökség megértette, hogy kimentette magát a szerdai elnökségi ülésről. Személyesen szeretnénk meghallgatni, távollétében nem szeretnénk döntés hozni róla. Miután ez megtörtént, ki fogunk adni egy hivatalos közleményt. Annyit elmondhatok, hogy erkölcsileg elítélendő, ami megjelent róla, az ország legsikeresebb sportszövetségének vezetése érzi az ügy súlyát, ezért személyes meghallgatása elkerülhetetlen”

– mondta az Indexnek Wladár Sándor MÚSZ-elnök.

Ördög ügyvédje: Borkai a "bőröndnyi pénz" Maldív-szigetekre szállítására használhatta a diplomata-útlevelét

A Borkai Zsolttal kapcsolatban szivárogtató Ez az ördög ügyvédje blog csütörtök reggel újabb poszttal jelentkezett. Ebben - ismételten bizonyítékok és konkrétumok nélkül - arról ír a titokzatos szerző, hogy a győri fideszes polgármester és köre évente 3 hétre elutazott a Maldív-szigetekre december végén. A blog szerint itt a szórakozás mellett a banki ügyeiket intézték.