Rendőrségen a miskolci fideszes feketekassza-ügy

Kriza Ákos válaszként rendkívüli sajtótájékoztatón magyarázkodik és perel. A vállalkozó saját állítása szerint ennek örül, mert így kiderül az igazság: hogyan, milyen eszközökkel nyert a Fidesz Miskolcon.

Ez az egész ügy egy pillanatkép a XX. századi pártok üzelmeiről, a politikusok piszkos játékairól. Mindez méltatlan Magyarországhoz, méltatlan Miskolchoz. A Jobbik mint a XXI. század pártja véget fog vetni a nokiás dobozok és a pénzzel teli bőröndök korszakának, ennek érdekében múlt hét szombaton rendőrségi eljárást kezdeményeztünk a jelenlegi botrányos eset felderítése érdekében - írja Jakab.

A miskolci feketekassza-ügyet a nyomozó hatóságok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának Vizsgálati Osztályához tették át. Bízunk benne, hogy a rendőrség világos válaszokat fog adni arra: van-e Miskolc fideszes vezetésének feketekasszája, illetve történtek-e a 2014-es választásokkal összefüggésben egyéb korrupciós, hivatali és választási bűncselekmények - zárul a közlemény.