Rónai Sándor: a hatpárti koalíció nemcsak egy alkalmi ígéret volt, és nem a választásokig tart az együttműködés

Rónai Sándor: a hatpárti koalíció nemcsak egy alkalmi ígéret volt, és nem a választásokig tart az együttműködés

"Az ellenzéki pártok arra tettek ígéretet, hogy végig csinálják ezt a folyamatot, és közösen leváltsák az Orbán-kormányt, amely Magyarország ellenes politikát folytat. Ez a hatpárti koalíció nemcsak egy alkalmi ígéret volt, és nem a választásokig tart az együttműködés"

- ezt Rónai Sándor, a DK EP-képviselője mondta lapunk érdeklődésére a Műjégpályán felállított ellenzéki kampányközpontban.

A DK-s politikust kérdeztük arról is, hogy Orbán Viktor ma elismerte a megszorításokkal kapcsolatban, hogy a választások után az ország érdekeinek megfelelő döntéseket fognak hozni.

Rónai Sándor ezzel kapcsolatban kijelentette:

Orbán Viktor egyértelműen becsapta a választókat, hiszen elismerte, hogy amennyiben folytathatja a kormányzást, abban ez esetben megszorításokat hajtana végre.

Ezt nektek, magyarok! Orbán a választások napján ismerte be: döntéseket hoznak a megszorításokról

Orbán Viktor miniszterelnök azután ismerte be, hogy megszorításokról fognak dönteni, hogy leadta a szavazatát. Az Egységben Magyarországért képviselője szerint nem meglepő, hiszen a megszorítások tudtával senki nem szavazna Orbán Viktorra. Valószínűleg még Orbán Viktor sem.