Ruhagyűjtő konténerbe fulladt egy fiatal férfi Pápán

A lap szerint a pápai Spartacus sportpálya mellett található ruhagyűjtő konténerbe mászott be a fiatal férfi. A keskeny nyílásba azonban beszorult a feje és mire megtalálták, már nem élt, valószínűleg megfulladt. A Pápai Rendőrkapitányság megerősítette a haláleset tényét, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügyet, tehát nem történt bűncselekmény.

Már korábban is írtunk arról, hogy tolvajok kedvelt célpontjai a használt ruhák karitatív célokra való összegyűjtése érdekében kihelyezett konténerek. Bár a gyártók különböző módszerekkel próbálják elejét venni a bűncselekményeknek, vannak, akik számára egyszerűen nincs lehetetlen, ha lopásról van szó. Feltételezhető, hogy egy ilyen zsákmányszerző akció közben lelhette halálát a fiatal.

Kolompár Houdini számára nincs lehetetlen

Kedvelt zsákmányszerző célpontok a használt ruhák karitatív célokra való összegyűjtése érdekében kihelyezett konténerek. Bár a gyártók különböző módszerekkel próbálják elejét venni a bűncselekményeknek, vannak, akik számára egyszerűen nincs lehetetlen, ha lopásról van szó. Az alábbi videó például Budapesten, az óbudai Shop Stop parkolójában készült. Az éj sötét, és tele iszonyattal.

A fénykép csak illusztráció!