A sárm-versenyben Vona már befutó

Őt választották a legvonzóbb politikusnak.

Úgy látszik, a Jobbik elnökének bejött a borosta és a konditerem, hiszen Vona Gábor a legférfiasabb(23%) cím mellett a legsportosabbat(26%) is bezsebelte. Orbán Viktornak a legdölyfösebb(63%) jelző jutott, a hölgyek pedig azt javasolják, hogy életmódváltásba kezdhetne és néhány kedvesebb szót intézhetne feléjük. A KDNP elnökének, Semjén Zsoltnak viszont egyáltalán nincs sikere a hölgyek körében, őt a legjelentéktelenebb(47%) politikai szereplőnek értékelték.

Ennél érdekesebb dolgok is szerepeltek a kutatásban. Például az, hogy a lerobbant kocsit leginkább Gyurcsány Ferenccel szereltetnék meg (24%), míg egyéjszakás kalandba legszívesebben Karácsony Gergellyel (18%) keverednének a magyar hölgyek, akiket az Párbeszéd elnöke a mosolyával vett le a lábukról. De sokan nyitnák ki hálószobájuk ajtaját Lázár János előtt is.

A hölgyek szimpátiájáért sokat kell még tennie Hadházy Ákosnak, Molnár Gyulának, Semjén Zsoltnak, Juhász Péternek és Fekete-Győr Andrásnak, a pártelnökök ugyanis messze lemaradtak az éllovasok mögött.