Seselj szexuális ajánlata Horvátország elnöknőjének

Addig nem hal meg, amíg tökéletesen nem elégíti ki.

A Hágai Nemzetközi Bíróság börtönéből áttételes rákja miatt kiengedett Vojislav Šešelj nem tagadja meg önmagát. A legvéresebb horvátellenes mészárlás, Vukovar ostromának évfordulóján gratulált a „szerb Vukovarnak”, továbbra is kiemelt célnak tartja Nagy-Szerbia létrehozását.

A nemrégiben megválasztott horvát köztársasági elnök, Horvátország első női államfője: Kolinda Grabar Kitarović levelet írt az ENSZ főtitkárának, Ban Ki Munnak, hogy Šešeljt szállítsák megint hágai előzetesbe és folytassák tárgyalását.

A szélsőséges szerb politikus, aki 60 éves kora ellenére ezek szerint remekül kezeli a közösségi médiát, ezt üzente hivatalos twitterén a horvát államfőnek:

„Kedves Kolinda, azt hittem, hogy azt fogod kérni, Pantovčakon [Zágráb egyik elitnegyede] csukjanak le, hogy az elnöki rezidenciádat szerelmi fészkünkké alakítsuk.”

Šešelj újabb bejegyzése messzebb ment:

„Kedves Kolindám, ígérem addig nem halok meg, amíg szexuálisan tökéletesen nem elégítelek ki. Százszor is megdöngetlek, majd ernyedten lehelhetem ki a lelkem. A jobb Horvátországért.” A „jobb Horvátországért” – a horvát elnök asszony kampányszlogenje volt.

Bővebben az Index.hu blogján a croatiapepita.blog.hu oldalán.