Sikerek és eredmények a jobbikos Bánokszentgyörgyön


Fotó: Béli Balázs

Baumgartner László párton kívüliként, de jobbikos színekben Zalában egyedüliként szerzett településvezetői pozíciót. A polgármester beszámolva eredményeiről elmondta: a falu az elmúlt 8 évben meglehetősen rossz állapotba került, számos bűncselekmény, köztük betörés és gyilkosság is történt. Hasonló esetekre azonban az elmúlt 4 hónapban nem volt példa.


Baumgartner László,  Bánokszentgyörgy polgármestere - Fotó: Béli Balázs

Baumgartner arról is szólt: egy csapadékvíz-elvezető árok megásásával sikerült megelőzni, hogy a nagy esőzések után újra iszaptenger árassza el a falut. Idén először falunapot is rendeztek a bánokszentgyörgyiek nagy örömére, továbbá számos kisebb kulturális programra került sor.


Fotó: Béli Balázs

A közmunkások segítségével a temetőben ledőlt síremlékek egy részét helyreállították, a munkálatokban Baumgartner is személyesen részt vett.

A polgármester a sikerek közé sorolta, hogy jó kapcsolatot alakítottak ki a környező településekkel, az önkormányzati hivatalokkal, valamint helyben sikerült az összes dolgozni képes munkanélkülit (23 főt) bevonni a közfoglalkoztatásba.