Rekordnézettséget ért el a Stranger Things új évada

Rekordnézettséget ért el a Stranger Things új évada

Több mint 1,15 milliárd órára duzzadt a Netflix 2016 óta futó, Stranger Things című sorozatának nézettsége, ezzel a legújabb, negyedik évadával rekordot döntött – derül ki a streaming szolgáltató keddi közleményéből.

A Reuters azt írja, a Winona Ryder és Millie Bobby Brown főszereplésével készült sci-fi dráma a Netflix legnépszerűbb angol nyelvű sorozata lett. Az egyetlen másik Netflix-sorozat, amelyik átlépte az egymilliárdos nézettséget, a dél-koreai Squid Game (Nyerd meg az életed) volt.

A Netflix megerősítette: lesz a Squid Game-nek folytatása

Új évad készül a Netflix tavalyi legsikeresebbnek mért sorozatából, a Squid Game (Nyerd meg az életed) című dél-koreai filmdrámából. 

Tájékoztatásuk szerint a tartalomszolgáltató top 10-es listáján 91 országban is az első helyre került a népszerű sorozat, ami ezt megelőzően még egyetlen angol nyelvű tévésorozatnak sem sikerült.

A Stranger Things negyedik évada a múlt héten megjelent utolsó két epizóddal zárult, amelyek összesen mintegy 4 órányi időtartamot tesznek ki. Egy rövid időre túlterhelődött a Netflix alkalmazása, miután óriási érdeklődés övezte a sorozat évadzárását.