Súlyos tüdővérzéssel került kórházba Simicska

A Ripost azt írja, hogy a nagyvállalkozót szombat délelőtt rohammentő vitte kórházba. És emlékeznek még a jereváni rádióra?

– Igaz-e, hogy Moszkvában a Lenin téren Volvókat osztogatnak?
– A hír igaz – közli a jereváni rádió –, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem a Lenin téren, hanem a Moszkva téren, nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
 
Megtréfálta az élet (megint) a Ripost.hu-t. A hírek valóságtartalmával rendszeresen megküződ bulvárportál ugyanis kicsit beleszaladt ebbe a hírbe. Simicska Lajost nem szombaton, hanem pénteken, és nem tüdővérzéssel, hanem egy egyszerű vírusfertőzéssel került kórházba. Sőt, a vállalkozó még jól is van. 
„Valóban kórházba került a barátom, de szó sincs arról, hogy súlyos állapotban lenne”
- mondta az Origónak Simicska üzlettársa és barátja, Nyerges Zsolt, aki úgy pontosította a híradásokat, hogy nem szombaton, hanem még pénteken került Simicska kórházba, "egy egyszerű vírusfertőzés szövődménye miatt, ami bárkivel előfordulhat".
 
„Ma délelőtt meg is látogattam, egy órát beszélgettünk” - tette hozzá Nyerges. Már jobban érzi magát, kivizsgálták, és nincs komoly baj, de az orvosok szerint pár napot még feküdnie kell, így a kórházban marad. „Az az igazság, hogy egy olyan típusú embert, mint Lajos, csak így lehet ágyban tartani.”
 
- mondta az Origónak Nyerges.

Korábban írtuk

A bulvárportál szerint ma délelőtt rohammentő vitte kórházba Simicska Lajost, akit az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetben kezelnek.
 
Súlyos tüdővérzést diagnosztizáltak nála, amely szoros összefüggésbe hozható a közismerten láncdohányos nagyvállalkozó stresszes életmódjával és az egészségét évek óta veszélyeztető túlsúlyával. Simicska egyébként az elmúlt héten fiát nevezte ki médiabirodalma élére, egyes elemzők szerint megromlott egészségügyi állapota miatt - írják.
 
Ebből kifolyólag Simicska Lajos 24 éves fia, Simicska Ádám ügyvezető igazgatói posztot fog betölteni a megroppant egészségi állapotba került oligarcha politikai szempontból talán legfontosabb cégénél, igaz mindenféle szakmai tapasztalat nélkül.