Nem bírják tovább, felmond a svéd rendőrök 80 százaléka

Svédországban gyakorlatilag liberális véleményterror uralkodik. Ezt jobb helyeken diktatúrának szokták hívni. Aki nem ért egyet sok esetben beteges nézeteikkel, az könnyen megütheti a bokáját. Például a hatóságok asszisztálásával verhetik el a lelkes antifák. Az már csak hab a tortán, hogy a svéd bevándorláspolitikát kritizáló könyveket simán cenzúrázzák az országban.

A svéd rendőrök 80 százaléka más munkával kívánja felcserélni eddigi, rendőri munkáját, ismerteti a norvég rádió portálja egy új svéd vizsgálat eredményeit. A svéd rendőrök túlnyomó részének teljesen elege van abból a veszélyből, amelynek napi munkája során ki van téve.

Svédországot megrázták a zenei fesztiválokon nemrégiben megtörtént nemi erőszakok, kézigránát-támadások és a főként migránsok lakta negyedekben a rendőrök ellen irányuló erőszakos fellépések. A jelentés taglalja azt is, hogy naponta három svéd rendőr hagyja ott a munkáját, mert úgy érzi, a kormány nem ad a kezébe hathatós eszközöket a bűnözés elleni hatékony fellépéshez.

Peter Larsson svéd őrnagy kijelentette:

Nagy a válság… nem tudjuk kivizsgálni a bűncselekményeket, nincs időnk kimenni a hívásokra.

Daniel Friberg: A mainstream média kezéhez vér tapad

Miért választja egy sikeres svéd üzletember hazájának az Európa szerte rágalmazott Magyarországot? - A balliberális média részéről érkező rágalmakat én kifejezetten bókként értékelem, hiszen egész 18 éves korom óta, amióta aktív konzervatív svéd hazafi vagyok, hozzá kellett szoknom ehhez.Ebből a szempontból a svéd média a legrosszabb egész Európában: gyűlölik Magyarországot, bármilyen személyt, vagy országot, aki kilép az ő rendkívül szűk, politikailag korrekt, kultúrmarxista narratívájukból.