Százak a pályán, megharapták a gólszerzőt

A partjelző pedig olimpiai csúcsot döntött, úgy sprintelt le a pályáról.

Bizonyára örömmel tekint most Kubatov Gábor FTC-elnök, Fidesz-pártigazgató a Groupama Arénában kiépített beléptetőrendszerre, hiszen a szurkolók kitagadásával sikerült elkerülni, hogy a magyar labdarúgás olyan mély szintre süllyedjen, mint mondjuk egy fránya angol FA-kupa-negyeddöntő.

Szombaton az Aston Villa egy héten belül másodszorra győzte le nagy riválisát, a West Bromwich-ot, 2-0-ra. A lefújás után ünneplő szurkolók özönlöttek a pályára, csókolták és ölelték a hazai játékosokat, köztük a gólszerző csapatkapitány Fabian Delph-et, akinek elmondása szerint
elszakadt a karszalagja, elvitték a bal cipőjét, de volt olyan is, aki megharapta. Ilyen ez az angol öröm.
Külön érdemes megnézni a meccs egyik sztárját, azt a partjelzőt, aki biztos ami biztos alapon levágott egy rekordgyanús sprintet az öltöző felé.

Az esetet természetesen mindenki nagyon elítélte, szégyennek és gyalázatnak nevezte, és így tovább, ahogy azt a protokoll megkívánja. "Szerencsére" ilyen eset a magyar meccseken nem történthet meg, mert a megalázó biztonsági intézkedések miatt a szurkolók országos bojkottja a mai napig tart, üres stadionban pedig nehéz örülni egy gólnak. Kívül persze minden megtörténhet, még ha cenzúrázni akarják is.