Hadházy Ákos és Szél Bernadett blokádot hirdetett az MTVA-székházhoz október 23-ra

Hadházy Ákos és Szél Bernadett blokádot hirdetett az MTVA-székházhoz október 23-ra

Hadházy Ákos Szél Bernadettel és Szabó Szabolccsal közösen demonstrációt szervez október 23-ra a Kunigunda útjára, az MTVA székházhoz.

A független képviselők az általuk létrehozott Facebook eseményben azt írják,

“Október 23-án vegyük blokád alá a hazugság-gyárat, az MTVA székházát a Kunigunda útján, hiszen ez a nap a propaganda elleni küzdelemről is szól: 1956-ban is a rádióhoz mentek a forradalmárok, hogy a minden hullámhosszon áradó hazugság helyett az igazság szóljon a hangszórókból.

Úgy folytatják, “ma is a minden csatornán hazugságot árasztó propaganda, lejáratás és gyűlöletkeltés ellen kell fellépnünk. Ez a legfontosabb feltétele a változásnak, a teljes propagandagépezet ellenében nem fog sikerülni!”

A szervezők hangsúlyozzák, betartják a járványügyi szabályokat, minden visszajelölő résztvevőnek kijelölik előre helyét, és aki nem jön el, annak üresen marad a területe.

Az eseményhez egy kedvcsináló videót is készítettek, ebben Hadházy úgy fogalmaz, "helyezzük blokád alá a hazugságot!", Szél pedig azt mondta, "ha október 23., akkor propaganda elleni küzdelem.”

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/lDKtPP-4w7Q.jpg?itok=JC2yvkc5","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=lDKtPP-4w7Q&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}