Ön szerint sziget vagy Gulyás Márton?

Akit érdekelnek ezzel kapcsolatban a részletek, az kattintson ide.

Valójában a norvég pénzből működő civilszervezetről elég két dolognak az eszünkbe jutnia, mert ennél több Krétakörről szóló információ már káros lehet az egészségre.
 
Gulyás Márton szerepelA most lelépő ügyvezető, Gulyás Márton még tavaly kétszer alkotott maradandót – na jó, szerzett magának ötpercnyi hírnevet. Először bevallotta Kálmán Olga műsorában, hogy a Norvég Civil Alap pénzéből finanszírozta a Lázár János elleni tüntetést. Másodszor pedig megtámadta a Gyurcsány párt rendezvényét, amiért a túlmozgásos egykori miniszterelnök támogatta a miskolci önkormányzati választáson azt a Pásztor Albertet, aki rendőri vezetőként először mondta ki, hogy létezik cigány bűnözés.
 
Ahogy azt korábban megírtuk, Gulyás a DK tüntetésen egy papírlapot tartott a magasba, amin az állt, hogy "Cigányozás helyett, baloldali megoldásokat". A transzparenst a résztvevők kitépték a kezéből, a férfit pedig többször megütötték, és leköpték. Gulyás Márton végül a biztonsági őrök gyűrűjében hagyta el a demokraták rendezvényét. 
 
[[nid:162418]]