Szocialista képviselő is felszólalt a szcientológusok székházavatóján

Mit szól ehhez Xenu, a galaxis gonosz ura? 

Az újonnan átadott 6000 négyzetméteres (!) épület nyugati homlokzatán egy 25 méter hosszan húzódó SCIENTOLOGY felirat hirdeti a jelenlétet a naponta több mint 100 000 előtte elhaladó embernek. A Szcientológia Egyház vezetője, David Miscavige úgy jellemezte a magyarságot és a megnyitó résztvevőit, hogy vágyakoznak a szellemi függetlenség után, és kiemelte, hogy a budapesti „ideális Szcientológia-egyházzal” ez elérhető. A megnyitó ünnepségen nem mellesleg 3500-an vettek részt.

Az Országgyűlés által el nem ismert egyház magyarországi egyházszervezete közleménye szerint „a magyar társadalom kiemelkedő személyiségei” üdvözölték az egyházat új otthonában: dr. Komáromi István dandártábornok, Pest megye nyugalmazott rendőrfőkapitánya; Hekáné dr. Szondi Ildikó, Szeged város Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottságának alelnöke; Debreceni Ágnes tanár, a minisztériumidíj-nyertes Gárdonyi Géza Általános Iskola alapítványának kuratóriumi tagja Dunaújvárosból; illletve a tudományos-fantasztikus regényíró, Nemere István.

Hekáné dr. Szondi Ildikó, aki egyébként Szeged belvárosának szocialista képviselőnője, meglehetősen érdekes információkat tudna szállítani egy bizonyos Xenuról, aki a galaktika uraként nem túl szimpatikus magatartást fejtetett ki, ha nem is az elmúlt nyolc évben, de 75 millió évvel ezelőtt biztosan. Xenu annyira, de annyira gonosz, hogy az említett időpontban az egész Galaxisból sok milliárd űrlényt fogdosott össze, lefagyasztotta őket, a Földre hozta őket, majd egy vulkánba dobta a lefagyasztott lényeket, a vulkánt pedig felrobbantotta egy hidrogénbombával. Az űrlények lelkei, a „thetánok”, később az evolúció során az emberi lényekben találtak új otthonra.

Minderről azonban nem csak egy átlagos halandó (pl. Botka László, az MSZP szegedi polgármestere) nem tudhat, hanem egy átlag szcientológus sem. Ha Hekáné elérte a szcientológia magasabb szintjét, az ún. OT III-as tagságot, akkor azonban tisztában lehet mindezekkel a tettekkel, hiszen beavatást nyert a legnagyobb titokba.

Ezért is lehet fontos az, hogy megkeressük ezzel a kérdéssel (is) a baloldali politikust.