Terry Black nagyon nem fog örülni ennek a cikknek

Újabb európai egyházi vezető ment neki a balliberális szellemi mételynek.

Aki évek óta arra vár, hogy az egyházi vezetők, ha kell a Vatikánnal szemben is, végre összeszedjék magukat és nekimenjenek a valódi európai értékeket mérgező, a hagyományokat ellehetetlenítő balliberális dogmáknak, és elkezdjenek újra érvényt szerezni a normalitásnak, annak 2017 remekül indul.

A bécsi érsek, egyházi vezetőtől szokatlan nyilatkozatai mellé a spanyolországi Valencia érseke is fölzárkózott. Antonio Cañizares az Archivalencián megjelentetett nyilatkozatában "a józan ész tagadásának" minősítette a gender-elméletet és a manapság oly népszerű transzneműséget.

Fölösleges félni az iszlamizációtól, ha Európa nem marad keresztény

Schönborn szerint nem a muzulmánokat kell okolni a kontinens helyzetéért:"Amikor Hollandiában eladnak egy templomot és szupermarketet csinálnak belőle, amikor a bevásárlóközpontok fontosabbak számunkra, mint Európa keresztény gyökerei, (...)

A spanyol egyházi vezető azután szállt bele a tengeren túlon már valóságos népi agybajjá terebélyesedett nemiidentitás-cirkuszba, hogy Valencia önkormányzata a transzneműséget propagáló törvényeket fogadott el.

Cañizares a nyilvánvalóval próbálja jobb belátásra bírni a városvezetést:

"Küzdenünk kell az emberi méltóságért és mindenféle megkülönböztetés ellen, de a férfi és nő közötti biológiai különbségek tagadása nem megoldás."

Az érsek kétségbe vonta, hogy az agyahagyott geneder-ideológia jegyében hozott törvények tényleg a közösség üdvét szolgálják.

"Az emberi lények és a család védelmében cselekszem"

- indokolta reakcióját Cañizares, majd hozzátette: szerinte a transzvesztiták "félreazonosítása" ellen hozott törvények a vallásszabadságot is súlyosan sértik, de szerinte nem csak lelki kérdésről van szó, hanem "magáról az emberi értelemről".

Antonio Cañizares már tavaly is figyelmeztetett a gender-elmebaj veszélyeire, a torz nemi identitásokon alapuló gondolatrendszert pedig "a történelem legalattomosabb és pusztítóbb ideológiájának" nevezte.

Egy, nemi elhajlásokat védelmező spanyol LGBT-lobbicsoport gyűlöletbeszéd miatt már 2016-ban pert indított az érsek ellen, "homofóbia és szexizmus miatt", ám a spanyol bíróság pár napon belül elutasította a keresetet.

Keresztény hittérítés Európában

Migráció, iszlamizáció, terrorizmus. Három veszélyforrás, amelyek között lehetetlen nem összefüggést látni és találni. Európa lakosságának nagy része ezt már nem vitatja, a liberális mainstream politika pedig már nem képes többé letagadni, azonban láthatóan nem tud továbblépni saját dogmáin. Angela Merkel újévi köszöntőjében olyan „ellenmodellről" beszélt, amely valójában visszavezet a kezdőlépéshez, a Willkommenskulturhoz, de távol áll a megoldástól.