A felcsúti választókerület kapta a legtöbb támogatást a kormánytól

A felcsúti választókerület kapta a legtöbb támogatást a kormánytól

A Váli-völgyben zajló útfelújításokról beszélt a Puskás Akadémia mikrofonjának Tessely Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője a Fejér megyei 3. számú választókerületben, amikor is büszkén elújságolta, hogy 2022-ig bezárólag 11 milliárd és 20 millió forint értékű beruházást fognak elvégezni különféle  programok keretében – írja a 444.

A képviselő nagyon büszke arra, hogy tudomása szerint a 106 választókerületből a Felcsútot is magába foglaló körzete kapta a legtöbb pénzt.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}

Az említett programok közé tartozik a Területi Operatív Program (700 millió forint),  a Magyar Falu Program (2,2 milliárd forint), messze a legnagyobb összeg azonban nem meglepő módon a kormánytól érkezik: kiemelt társadalmi igények kielégítésére szolgáló kormánydöntés keretében 8,2 milliárd forintot ítéltek meg a választókerületnek.

A továbbiakban a riporter még egy kérdésbe csomagolva kijelentette, hogy ő is ezen a környékén lakik és látja, hogy mennyire sok a buszöböl a felújított szakaszon,”ez nem is kicsit arra utal, hogy elég jó a tömegközlekedés”.Tessely erre csak egyetérteni tudott kiemelve, hogy ez valóban nem mindenhol van így és még hosszasan sorolta, hogy milyen fejlesztések fognak megvalósulni Felcsúton a szóban forgó beruházás keretében.