Aranytojást tojó tyúk: négy teljesen új Trónok harca sorozat is jön

Négy olyan forgatókönyvön is dolgoznak, melyek a Trónok harca univerzumában fognak játszódni.

A nyolcadik Trónok harca évaddal nem ér véget a történet, az HBO bejelentése alapján kimaxolja azt a világot, ahol az események játszódnak. Bár ismerve a Tűz és jég dala könyvsorozatot, nem is csoda, ugyanis rengeteg tartalék van még a sztorikban.

Egyelőre túl sokat nem tudni az új produkciókról, nagyjából annyit, hogy majd valamikor elkészülnek, és már dolgoznak rajtuk. Az HBO titkolja, hogy előzménysorozatról, folytatásról vagy társsorozatról lesz-e szó. Az is elképzelhető, hogy egy-egy kiemelt karakter kap saját folytatást vagy spin-offot. Mind a négy sorozat Westeroshoz és Essoshoz lesz köthető.

Garancia lehet a sikerre, hogy az új projektek írói között ott van George R. R. Martin is, aki a könyvek megalkotója. Az executive producerek Dan Weiss és David Benioff lehetnek, akik jelenleg is dolgoznak a Trónok harca befejező évadán. A további írók ők lehetnek: Max Borenstein (Godzilla, Kong: Koponya-sziget), Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman, X-Men), Brian Helgeland (Titokzatos folyó, Lovagregény), valamint Carly Wray (Reklámőrültek).