Új szolgáltatás - Egészségközpont egy vidéki szállodában (x)

Új szolgáltatás - Egészségközpont egy vidéki szállodában (x)

A szakrendelések széles választékától a luxus színvonalig.

Változó minőségű egészségügyi szolgáltatásokkal találkozhatunk környezetünkben és nem ritka, hogy amit keresünk, az vagy nem elérhető egy adott távolságon belül, vagy ha létezik olyan szakellátás a közelben, akkor is fényévekre kapunk időpontot. Ez sajnos még a magánrendelésekre is sok esetben igaz.

Járóbeteg szakellátások egy hévízi szállodában

A 20 éve működő hévízi Hotel Európa Fit****superior szálloda a magas színvonalú vendégkiszolgálást és a minőségi gyógyellátást tartja elsődlegesnek. Ennek fényében megalapította Egészségközpont szakellátó rendszerét Vitalium Medical Centre néven.

A szálloda már több ezer vendégnek adta vissza a mozgás szabadságát az elmúlt több mint 20 évben, hiszen az egészségmegőrzés és a mozgásszervi panaszok csökkentése a fő vezérelvük. Majd 2016-tól Synlab vérvételi pont is lett a szállodában, és még abban az évben megnyílt a lézerközpontjuk, ahol számos nőgyógyászati és bőrgyógyászati lézerkezelést hajtanak végre, valamint a szépülni, fiatalodni vágyók is ide járnak.

Szakrendelések széles választéka

A meglévő szépészeti, rekreációs, bőrgyógyászati, fogászati és gyógykezeléseket 2023-tól egy komplex járóbeteg szakellátó rendszerrel egészítették ki, ahol már nem csupán a szálloda vendégeit, hanem a környéken élőket, külsősöket is fogadnak. A korábbi orvosi területek kibővültek pl. ultrahang diagnosztikával, kardiológiai és belgyógyászati vizsgálatokkal, akupunktúrával, és sok más szolgáltatással, kiemelve az egynapos sebészeti műtőt. A pácienseket exkluzív környezetben, gyógyítás mellett elkötelezett, kiváló szakemberek várják, és mindezt sorbanállás nélkül.

Csodálatos környezetben luxus színvonal

A festői panorámájú Hévízi-tó és környezete már önmagában olyan kikapcsolódást ígér, amely feledteti a mindennapok gondjait és az ember testileg-lelkileg feltöltődhet. Ha ehhez is párosulnak különféle, egészségünket javító kezelések, úgy fogunk hazatérni a nyaralásból, mint akit teljesen kicseréltek.

A szállóvendégek élvezhetik a wellnessezés minden területét, a hagyományos finn szaunáktól kezdve az infraszaunán át a herbáriumig, de a hotelben megtalálhatók a minden igényt kielégítő gyógyvizes, úszó- és élménymedencék is. E szolgáltatásokat tökéletesen kiegészíti a korszerűen felszerelt, nagyszerű szakembergárdával működő Egészségközpont, amely minden, az egészséget megőrizni, vagy gyógyulni vágyó látogatók rendelkezésére áll.