Valami végleg eltört Szanyi Tiborban

Szanyi Tibor, az MSZP suttyó-tagozatának örökös díszelnöke már a legelején bekapcsolódott a diskurzusba egy igen erős mondattal, amelyben sikerült lekurvaanyáznia nem csak a Jobbik politikusait, de egymillió szavazóját is.

A szocialista EP-képviselő ízes ecaton szagú böffenése éles reakciókat váltott ki, üzenőfala napok óta olyan háborús övezet, amelyhez képest Donbasz a béke szigete. Szanyi nem hátrál meg a harc elől, szorgosan válaszolgat a legkeményebb beszólásokra is. Ám tegnap este valami eltörhetett a Kapitányban.

Miután éles szóváltásba keveredett Dr Takács Richárddal, a Jobbik Somogy megyei képviselőjével, aki meglehetősen keresetlen szavakkal osztotta ki őt, a vitát a következő veretes beszólással zárta le:

„Kedves Richárd, Rikárdó alighanem szeretetben született, bár nagyon sajnálom, ha anyádat megerőszakolta a halott apád, akitől a lányod van.”

Ilyen szépen cifrázott mocskolódásra még a Rézkilincs borozó sokat látott csaposa is felkapná a fejét. Próbálom pörgetni magamban az elmúlt 25 év legtahóbb beszólásait, de ennyire ordenáré prosztóságra tényleg nem emlékszem.  A mester később kijózanodott (vagy talán végre alkoholhoz jutott), és átpörgetve a hozászólásait, valószínűleg ráébredt, hogy ez talán még tőle is sok volt, így törölte veretes gondolatait.

Takács levélben szólította fel elhatárolódásra az MSZP-t Szanyi "sértő és durva" bejegyzésétől. A Jókai utcában akadozhat a net, mert egyelőre még nem kommentálták brüsszeli képviselőjük újabb virtuális ámokfutását.