Még férjhez se ment, de Várkonyi Andrea cége már egyenesbe került

Még férjhez se ment, de Várkonyi Andrea cége már egyenesbe került

A Média1 írta meg a Whitedog Media Kft. éves beszámolóját amely szerint, Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc legújabb menyasszonyának cége mindössze négy hónap alatt 127 millió forint árbevételt ért el.

Várkonyi cégének fő profilja a reklámügynökségi tevékenység és a filmgyártás. A műsorvezető tavaly augusztusban hagyta ott Mészáros Lőrinc akkor válófélben lévő feleségének csatornáját, a Life TV-t, és indította el új saját vállalkozását, amely néhány hetesen már egy Mészáros Lőrinchez köthető Andrássy úti palotába költözhetett.

A 24.hu írása szerint a cég többi megrendelőjéről egyelőre nincsenek információk, de induló vállalkozáshoz képest a Whitedog Media repülőrajtot vett, hiszen négy hónap alatt hozta össze a 127 millió forint nettó bevételt és az 52,8 millió forint adózott eredményt. A nyereségből Várkonyi Andreának 35 millió 250 ezer forint osztalék jutott, míg üzlettársa a tavalyi év után 11 millió 750 ezer forint osztaléknak örülhet.

Mészáros Lőrinc szűkebb köre szintén milliárdosi babérokra tör. Az Alfahír is beszámolt arról, hogy a nemzet gázszererlőjének öccse Mészáros János is egyre-másra szerzi meg a zsíros állami megrendeléseket, míg a válság ellenére Orbán Győző, a miniszterelnök édesapja 1 milliárd 136 millió forint osztalékot vehetett ki saját cégéből a Dolomit Kőbányászati Kft.-ből.