Hiánypótló: díszpolgár lett Kásler Miklós

Pénteken ő osztogatott kitüntetést, most őt tüntették ki.

A testület eddig még sosem ítélt oda díszpolgári címet, de most végre eljött az idő, és rögtön úgy gondolták, hogy valami keménnyel indítanak, mint a legmenőbb rockzenekarok a turnézáró arénakoncerten, vagy a legéletuntabb alkeszek este a kocsmában (hogy a kedves képviselőkre melyik illik, mindenki döntse el maga):

Kásler Miklós a Hosszúperesztegen rendezett Megyenapon vehette át a megtisztelő címet.

A miniszter a hivatalos indoklás szerint "orvosi hivatáshoz méltó életpályája, nemzetközileg is elismert tudományos munkássága, és Vas megye jó hírnevének öregbítése érdekében végzett áldozatos tevékenysége elismeréseként" érdemelte ki a kitüntetést.

A portál azonban rámutat, hogy

a Budapesten született Káslernek annyi köze van Vas megyéhez, hogy édesanyja Sárváron született, illetve ő maga is ott járt általános iskolába és gimnáziumba.

A Fidesz jól megszórta kitüntetésekkel leghűbb szolgálóit - Az NVB volt elnökének is jutott

Kásler Miklós, Gulyás Gergely és Rétvári Bence pénteken adta át az augusztus 20-ai nemzeti ünnep kapcsán minden évben kiosztott állami kitüntetéseket. Az idei mezőny elég erősre sikerült: az állami pénzekkel degeszre tömött Mága Zoltán mellett például a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) volt vezetője is kiérdemelt egy csontot.