Végre eljött ez is: gyanúsított lett a Fidesz fekete mágusából

Van-e még trükk a tarsolyban, Voldemort?

A „Voldemort” néven elhíresült politikusnak különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett költségvetési csalás kísérletével és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés miatt kell felelnie. Az információt Mengyi ügyvédje, Futó Barnabás megerősítette a 24.hu szerkesztőségének is.

Mint ismert, augusztus elején robbant a bomba, a fideszes politikusról kiderült, hogy az uniós pályázatok után milliós nagyságrendben kér vissza pénzeket.

Jellemző ugyanakkor a Nemzeti Együttműködés Rendszerére, hogy az azóta már a mentelmi jogától megfosztott Mengyi - aki Voldemort Nagyúrnak szerette szólíttatni magát - egy újabb uniós pénzekkel foglalkozó konzorcium vezetője lett szeptember végén.

Miközben már mindenki tudott korrupció gyanús ügyeiről.

A Jobbik felszólítja a kormánypártot, hívja vissza vállalhatatlanná vált képviselőjét

"Most, hogy Mr. 90 százalékot többek között különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják, fel kell tenni a kérdést: meddig engedik még közpénz közelébe „Mennyi” Rolandot? Mennyi uniós forrást akarnak még rá bízni, és mi célból? Mikor mondja azt Orbán Viktor, hogy ez már neki is sok? Mikor engedi el a Fidesz Voldemort kezét?" - reagált közleményében Jakab Péter, a Jobbik szóvivője.