Vidáman elkendőzte volna a bevándorlók erőszakoskodását a német sajtó

Köln belvárosában a szilveszteri bulin garázdálkodott mintegy ezer arab és észak-afrikai suhanc. A német sajtó napokig lapított az ügyben.

A magát az elmúlt évtizedekben mértékadónak gondoló és mindig rendkívül gyorsan és precízen dolgozó német mainstream sajtónak azonban négy napra volt szüksége ahhoz, hogy a felháborító esetekről beszámoljon. Valahogy most nem akaródzott megírni nekik a szomorú igazságot. Érthető ez, hiszen fájdalmas lehet, ha egy éjszaka alatt kártyavárként omlik össze az arab és észak-afrikai bevándorlókról nagy munkával felépített rózsaszín álomvilág. Mint mondják, nem volt információ, le kellett ellenőrizni ami beérkezett, ezért volt hát a több napos késlekedés. Érdekes, hogy a Magyarországról szóló röszkei tudósításaik esetében, nem érezték ennek a precizitásnak a szükségességét...

A magyarázatként bedobott meséjüket, ha a szomszéd kutyájának próbálnák meg beadni, az is megdöglene tőle. Nyilván hihető a mai információáramlás mellett, hogy a Köln belvárosában történt erőszakos támadásokról senki sem posztolt a Facebookra, nem töltött fel semmit a Twitterre, Tumblrre. Ezek szerint Németországnak az említett három nagyvárosa, négy napra valami rejtélyes információs fekete-lyukba került. Nem volt internet, nem működtek a mobiltelefonok, nem volt semmi...

Az igazság nyilván az lehet, hogy a kellemetlen témát a német rendőrséggel együtt megpróbálták elhallgatni, elegánsan a szőnyeg alá seperni, aztán amikor már ezt nem lehetett tovább tartani, elkezdték óvatosan adagolni az információkat. A mainstream német sajtó és a rendőrség pontosan oda jutottak vissza, ahonnan annak idején bő 70 éve elindultak, csak most éppen a bal oldalról rúgták be a piros, fehér, fekete ajtót.

Az ugyanis, aki etnikai alapon próbál meg elhallgatni, vagy relativizálni bűneseteket, az bizony a hitleri Németország legsötétebb eszméit támasztja fel.

A szilveszteri események főszereplői a jelenlegi információk szerint nem a mostani bevándorlási hullámmal érkeztek. Olyanok erőszakoskodtak és raboltak, akik már többségében Németországban születtek, az integrációjuk pedig láthatóan totális csődöt vallott. Ha nem így lenne, akkor nem történtek volna meg tömegesen a sajnálatos események. Ezek után érdemes feltenni a kérdést: Ha, az évtizedekkel ezelőtt még sokkal szerényebb számban érkezőket és azok utódait sem sikerült integrálni, akkor, hogy akarják ezt megtenni Merkelék a most lassan milliós tömegekkel?

A válasz egyszerű: Sehogy! Ha nem változtatnak hozzáállásukon, nagyon sötét jövő vár Németországra és sajnos egész Európára is.