Naná, hogy határidőt hosszabbítanak: állítólag mindenki most küldi vissza a kamukonzultációt

A fideszses politikus úgy vélte, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke - aki szerint sokkal kevesebben vettek részt a konzultációban, mint a kormány állítja - Soros György bábja, és szándékosan összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott és kiértékelt ívek számával. Völner makacsul ragaszkodott hozzá, hogy eddig több mint egymillióan töltötték ki az állítólagos Soros-tervről szóló, manipulatív kérdőívet.

Valószínűleg a kormánynak száz szerencséje, hogy ebben a témában nem lesz népszavazás, így Völner Pál azt fantáziál, amit csak akar, kérdés, hogy bárki elhiszi-e még, amit a kormány a nemzeti konzultáció elterelő hadműveletéről szónokol?

Eközben továbbra sem tudni, mi is pontosan a Soros-terv, és létezik-e egyáltalán? Ehhez minden valószínűség szerint meg kell majd várni, mi lesz a Jobbik Soros György ellen tett feljelentésének sorsa:

Nyomozók hallgathatják ki a fideszeseket Soros-ügyben

A Nemzeti Nyomozó Irodán (NNI) járt Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője annak kapcsán, hogy feljelentette Soros György amerikai-magyar kettős állampolgárságú üzletembert. A politikus által a rendőrségre küldött feljelentés szerint a Fidesz korábbi támogatója, jelenlegi mumusa elkövethette az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, valamint hazaárulás bűntetteinek előkészületét, melyek a Fidesz által szajkózott Soros-terv büntetőjogi tényállásai.