Végre kiderül, hogy miért járunk jól az olimpiával

A Honfoglalás 2000 Egyesület szakértői anyagából tételesen kiderül, hogy miért lesz jó hazánknak a sportünnep.

Híreinket láthatják!

 
 
Íme, a közlemény:
 
Legyen-e Olimpia Budapesten? Az ellenzők politikai megfontolásból pénzkidobásra hivatkoznak, de nem gondolnak arra, hogy mit veszítünk, ha elutasítjuk ezt, a talán soha vissza nem térő lehetőséget. 
 
2024-re befejeződik a város-rendezés, a közlekedés és a közművek felújítása.  
 
A megfiatalodott fővárosban és vidéken sport, kulturális, szórakoztató létesítmények épülhetnek, rendezvények százaira kerülhet sor. 
 
Az állam 7000 lakás megépítését vállalja (ez lesz az olimpiai falu), melyek a versenyek után boldog családok tulajdonába kerülnek. 
 
A Honfoglalás 2000 Egyesület javasolja: az állam bocsásson ki, un. Olimpiai sorsjegyeket, s a nyertesek között sorsolják ki a lakásokat, melyekre vidékiek és határon túliak is pályázhatnak.
 
Sok millió sorsjegy eladására lehet számítani, a bevétel pedig milliárdokra tehető.
 
A rangos sportesemény felhívja a világ figyelmét Magyarországra: özönleni fognak hozzánk a turisták, hozzák a sok pénzt és hírét viszik szép hazánknak. 
 
Budapestem és vidéken mintegy 25.000 új munkahely létesülhet, országszerte felpezsdül az élet: az építőipar, a turizmus - vendéglátás, a kereskedelem, s a magán-szállások kiadói hosszútávon is profitálhatnak a vendégekből. 
 
Ezt a lehetőséget kihagyni, ellene agitálni súlyos hiba! Bízunk a magyarok bölcsességében, támogatjuk az Olimpiát.
 
Magyarország győzni fog: a dobogó legfelső fokára fogunk állni! Honfoglalás 2000 Egyesület.