A fideszes Pócs János attól retteg, hogy a jobbikosok kiherélik

A fideszes politikusoknak elsősorban nem a kasztrálástól, hanem az elszámoltatástól kell tartaniuk

– reagált Pócs János félelmeire Sneider Tamás, a Jobbik és az Országgyűlés alelnöke hétfői sajtóközleményében.

Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselője a mai napon aggodalmának adott hangot, miszerint a Jobbik kasztrálná a fideszes politikusokat.

minket is kasztrálnának

– idézi fel Sneider Tamás a fideszes képviselőtársa szavait.

Majdnem ledőltem a pulpitusról, miközben az ülésteremben a kellemes derültség és a megdöbbenés jelei ütötték fel a fejüket. Mégis, először arra gondoltam, hogy rosszul hallottam a képviselőtársam kijelentését, de a mellettem helyet foglaló jegyzők is megerősítették az elhangzottakat – írja a Jobbik alelnöke.

Sneider Tamás, Pócs Jánost és minden fideszes országgyűlési képviselőt megnyugtat, hogy a Jobbik-kormány működése alatt védett tulajdonsága miatt senkit sem érne hátrány, így természetesen alapesetben elsősorban nem a kasztrálástól, hanem az elszámoltatástól kell tartaniuk.

Nem így a visszaeső pedofiloknak, akiket szándékaik szerint valóban kémiai kasztrálásnak vetnének alá. Ez alól adott esetben még akkor sem mentesülhetne az elkövető, ha történetesen fideszes országgyűlési képviselő, netán egy nyugat-magyarországi város alpolgármestere, mert a törvény előtt mindenki egyenlő – zárja gondolatait a Jobbik alelnöke.