A CT-botrány után újabb kórházi horror? - Órákig feküdt a pszichiátria folyosóján egy holttest

Lassan minden napra jut valami.

Az esetet a bulvároldallal megosztó olvasó szemtanúja arra lett figyelmes, hogy egy idősebb beteg rosszul lett a folyosón, valószínűleg szívrohamot kapott.

Miután a kórház személyzetének három tagja defibrillátorral sem tudta újraéleszteni a férfit, megállapították a halál beálltát, majd a testet letakarták egy fehér lepedővel.

"Mindenki arra számított, hogy azonnal jönnek majd érte. Az idő azonban csak telt, és nem történt semmi. Nem sokkal délután négy előtt néztem az órámra, és hat órakor még mindig ott feküdt a hulla a folyosón"

- írta a megdöbbent és felháborodott szemtanú, aki szerint az arra járóknak folyamatosan kerülgetniük kellett a holttestet.

Álminiszternek nevezték Balog Zoltánt, és nyilvánosságra buzdítják az orvosokat

Nemrég tragikus módon meghalt egy kislány, akit nyitott mellkassal kellett az Országos Kardiológiai Intézetből átszállítani a Heim Pál Gyermekkórházba, mert csak ott volt CT. Az esetet követően Balog Zoltán úgy gondolta, azzal fogja menteni a menthetőt, hogy azt mondja, legalább a Heim Pálban van ilyen gép, mert eddig ott sem volt, és ez a fejlesztés az ő érdemük.