A Fidesznek a kereszténység is egy olyan politikai termék, mint a polgári Magyarország

A Jobbik felszólította a Fidesz-KDNP pártszövetséget, hogy foglaljon állást Bayer Zsolt közelmúltban tett pápagyalázó kijelentése ügyében.  

Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője, parlamenti képviselője szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatón szomorúnak nevezte, hogy az önmagukat kereszténynek nevező kormánypártok nem szólaltak meg azt követően, hogy legnagyobb véleményvezérük a legvadabb ateistákat megszégyenítő módon gyalázta a katolikus egyházfőt.
    
A Jobbik politikusa szerint ebből arra lehet következtetni, hogy a Fidesznek a kereszténység is csak egy olyan politikai termék, mint a polgári Magyarország értékrendje.

Mint ismert, G. Fodor Gábor, a közpénzből fenntartott kormányzati hülyegyerekportál főszerkesztője 2015 februárjában elszólta magát, amikor azt találta mondani, hogy "a jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a polgári Magyarország hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt".

G. Fodor hebehurgya szavait még Orbán Viktornak is vissza kellett utasítani, amikor évértékelőjében igyekezett megvédeni a Fidesz politikai termékét... Az eset után G. Fodor igazi fenegyerek módjára igyekezett menteni a menthetőt és szélsebes visszavonulót fújt. Kérdés, hogy a nála nagyobb beágyazottsággal rendelkező fideszes Bayer esetén ezt meg meri-e tenni valaki a kormánypártban.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss