Az őrület határán - senki ne szeresse rajongásig Orbánt!

A Schmidt Mária lapjává lealacsonyított Figyelő (basszus, korábban leleplező anyagokat írtak Orbánék ügyeiről - elképesztő a változás) még pénteken figyelmeztetett arra, hogy kérdés nélkül ütni fognak a "székelyek", ha valaki kifütyüli Orbán Viktort.

Ezt a lap azzal magyarázta, hogy a füttyszó nem csak Orbán Viktor, hanem a magyarság(!!! - a szerk.) elleni szervezkedés egyik alakja, és ilyen esetben nem viccelnek a "székelyek".

Az idézőjel mindenképpen indokolt, mert a Figyelő újságírójával szemben én nem érzem feljogosítva magam, hogy a székely emberek nevében jelentsek ki dolgokat, így azt sem, hogy milyen viszonyban vannak Orbán Viktorral.

Az viszont szerintem minden jóérzésű, sőt jobboldali/polgári ember számára dühítő lehet, hogy a lap azt is megállapítja, a "házigazdák szinte rajongásig szeretik Orbánt" (tudniillik előbb ütnek, és csak utána kérdeznek, amennyiben füttyszót hallanak): nagyon rossz lenne egy olyan országban élni, ahol egy politikust rajongásig szeretnek, vagy egyáltalán (már persze, ha nem családjáról van szó).

Nem kellene befogadni Orbán Viktort a családunkba - egyrészt mert úgyse lenne annyi pénzünk, hogy kielégítsük az igényeit, másrészt lehet, hogy élőben nem is olyan szimpatikus, lehet, hogy szürcsöl, vagy épp állandóan focit nézne a tévében.

S már csak azért se szeressünk politikust, mert így nem tudjuk helyesen értékelni a teljesítményét, bár ez nyilván igaz a vak gyűlöletre is.

Ahogy arról beszámoltunk, egy Orbán-rajongó "férfi" (itt is indokolt az idézőjel) a hajánál fogva rántotta le a földre azt a nőt, aki tiltakozott a miniszterelnökkel szemben.