Volner: a kormánypárt által felheccelt, fideszes idősek ismételgetik a habonyi hazugságokat

Ebből is álhíreket gyárthat majd a Habony-művek.

Volner szerint míg a korrupt fideszes politikusok zsákszámra hordják szét az ország pénzét - könnyen megtehetik, hiszen ellenőrzésük többek közt a volt Fidesz-tag Polt Péternek és az Országos Bírói Hivatal élén álló fideszes politikusfeleségnek, Handó Tündének volna a feladata - addig a kormány folyamatos gyűlöletkampánnyal tudja egyben tartani táborát.

Míg a fiatalok sorra hagyják el az országot, a Fidesz a hatalmon maradásához szükséges embertömeget alapvetően az Orbán Viktorban rendületlenül hívő nyugdíjasok adják.

"Ők, a tisztességben megőszült Orbán-hívő nagypapák és nagymamák azok, akik ma a Fidesz seregének gerincét jelentik. Kilencven százalékos többségben őket láttuk ballagni a békemenetben és közülük kerülnek ki azok a remegő kezű, idős harcosok, akik az aktuálisan regnáló államhatalmat maguk mögött tudva hol ököllel, hol esernyővel vesznek elégtételt a más véleményt képviselő ellenzékieken, vagy éppen válogatott szidalmak közepette taposnak meg egy hajánál fogva földre rántott fiatal nőt. Mert a Fidesz kormányzása kitermelt a világrekorder áfakulcs mellett egy másik hungarikumot is: míg a világ minden részén a fiatalok radikalizálódnak, nálunk a kormánypárt által felheccelt, fideszes idősek teszik ezt"

- fogalmaz Volner.

A politikus rávilágít: ők azok az emberek, akik a fideszes kamuregek mellett rendszeresen fröcsögnek a Jobbikhoz köthető Facebook-oldalakon, hiszen kritikátlanul elhiszik a TV2 és a közmédia által hangoztatott információkat, arról pedig nem is tudnak, hogy csak az elmúlt hónapokban több mint 50 sajtópert nyert ellenük az ellenzéki párt.

"A régi Jobbik talán beleállt volna ebbe a nemtelen harcba, de mostanra már éretté vált annyira, hogy belássa: a gyűlölködés, a polgárháborús légkör sehova nem vezet. Pártállástól függetlenül az összes honfitársunknak éreznie kell a XXI. század kihívásainak súlyát: soha nem győzhetünk, ha önmagunkkal is harcban állunk" - hangsúlyozza Volner.

A Jobbik elnöke szerint a tisztelet és a megbecsülés minden becsületes munka után nyugdíjba vonuló idős embernek jár, de csak addig, amíg valaki méltó rá. 

"A gyűlöletpropaganda által keltett erőszakkal ki is lehet ebből a körből iratkozni. És tudják miért? Azért, hogy a normális nyugdíjasokat ne vegyék az ilyenekkel egy kalap alá"

- írja.

A politikus teljes bejegyzése itt olvasható:

 

 

Orbán nyugdíjas nácizmusa 2010-ben már sejteni lehetett: Orbán Viktor hatalomgyakorlása más lesz, mint az eddigiek - és...

Közzétette: Volner János – 2017. július 31.