Ha éppen nem ér rá a Fidesz, hogy nácizza a Jobbikot, akkor megteszik azt Fodor Gáborék

Természetesen semmi különösebb jelentősége sincs annak, hogy mit mondanak a Liberálisok elnevezésű, pártként bejegyzett szervezet képviselői, a mait is csak azért tesszük fel, hogy vissza tudjunk utalni, ha később szóba jön Fodor Gábor és a Fidesz közti furcsa viszony.

Ugyanis az még a bal(liberális) oldalon is nyílt titok, hogy a Liberálisok a Fidesz zsebében vannak. Ennek megfelelően nagyon sok fajsúlyos kérdésben is nagyobbik kormánypárttal szavaztak. Így támogatják a Fideszt, hogy Irakba magyar harcoló alakulatokat küldjön, vagy épp a szabadkereskedelmi egyezmények megkötésében is partnerek.

Ez egy átkozott bizniszpárt! - Az alapító szerint a Fidesz zsebében vannak a Liberálisok

Puza a Nyugati Fény blognak adott interjújában tett kirohanást Fodor Gábor liberális pártja ellen - azt állítja, a szervezet pénzügyei átláthatatlanok, miközben a vezetés antidemokratikus.Az interjúban Puza azt mondja, a párt alapítása, ha más néven is, de még az SZDSZ haldoklása alatt történt meg 2009-ben.

Kedden pedig abban nyújtottak segédkezet, hogy a Jobbikot nácizzák, antiszemitázzák. A Fidesz-KDNP sajtótájékoztatóján ugyanis Hollik István most Sorosozot, így szükség volt Vona Gábor hétfői interjúja után valakinek folytatni a hergelést.

Sermer Ádám, a Liberálisok ügyvivője odáig ment, hogy legjobb liberális hagyományoknak megfelelőn a Jobbik bojkottjára szólította fel. Ugyanis észlelte néhány magát demokratikusnak valló ellenzéki párt is elkezdett "kacsintgatni" a Jobbikkal való választási együttműködés irányába.

S ez ugye nem lehetséges, hiszen a legerősebb ellenzéki párt még a végén elősegítené a Fidesz bukását.

"Az, amikor a Jobbik már belekerülhet abba a körbe, akivel leülünk egyeztetni egy választási együttműködésről, az már azt jelenti, hogy nagyon-nagyon megvezettek a Jobbik kommunikációjával minket"

- adta mindenki tudtára Sermer Ádám.

Ne aggódjanak, holnap ugyanezt már egy fideszes szájából fogja hallani.