A Fradinak is ki kell adnia, hogy mire költötte a tao pénzeket

A tao bizony közpénz.

Az FTC-vel szemben szintén a DK indított peres eljárást, ugyanis a közérdekű adatigénylésre nem kapott választ a párt.

A Fradit első fokon már elkaszálták, most pedig a visszavágón – azaz másodfokon – is hasonló eredmény született. A Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, indoklásában pedig – ha némiképp eltérő érvelés alapján is, mint az első fokon eljáró bíróság tette – megerősítette, hogy az államkassza helyett a sportkluboknak utalt társasági adó nagyon is közpénznek minősül - írta az Index.

Erről Önnek is tudnia kell! Mészáros Lőrinc elmondta, hogy milyenek a támogatók

Legalábbis abban az esetben, ha egyszer lesznek támogatóink.Ugyanis a hírtévé arra lett volna kíváncsi, hogy kik és mennyi tao-pénzzel támogatják a felcsúti klubfutballt, és ezeket a milliárdokat mire is használják fel aztán az Akadémián.Ugyanis, bár bírósági ítélet is kötelezi arra Mészáros Lőrincéket, hogy az adatokat nyilvánosságra hozzák, az Elnök úr meg akarja várni a Kúria ítéletét is.Ám lehet, hogy neki van igaza!Ugyanis, mint mondta:

A Ferencváros így kénytelen kiadni a 2011. július 1. napjától 2016. november 30. napjáig kapott támogatások felhasználásra vonatkozó valamennyi adatot, kimutatást, valamint a felhasználás során kötött valamennyi szerződést és az azokhoz tartozó számlák, teljesítési igazolások másolatát.