Nem hiszi el, hogy ki jelentkezett az MLSZ-nél kapitánynak

Shane Tusup?

Giovanni Trapattoni érdeklődik a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztja iránt. Az olasz edző menedzsere levélben kereste meg az MLSZ-t – árulta el Bánki Erik, a szövetség elnökségi tagja a Szegedma portálnak.

Dárdai Pál eredetileg őt szánta utódjának, Szabics Imrét másodedzőnek, Bernd Storckot pedig sportigazgatónak. Trapattoni edzőként hétszer nyert olasz bajnokságot, vezette a Milant, a Juventust, az Internazionalét, a Bayern Münchent és az olasz válogatottat is.

Legutóbbi komoly munkáját 2013-ban fejezte be, akkor az írek szövetségi kapitánya volt. A 78 éves szakember dolgozott a vatikáni válogatottnál is.

Amúgy Tusup is jelentkezett, tényleg

Shane Tusup úszóedző is jelezte, hogy szívesen dolgozna a csapatnál. Teljesítmény-specialistának tartja magát, úgyhogy miért ne?!

Hivatalos: Szélesi Zoltán a válogatott ideiglenes kapitánya

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Twitteren jelentette be, hogy Szélesi Zoltán veszi át a magyar válogatott irányítását, ideiglenes jelleggel. Novemberben így ő irányíthatja a csapatot Luxemburg és Costa Rica ellen.A szakember az U17-es válogatottért felel, de tagja volt Bernd Storck stábjának is.Ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja idei utolsó két mérkőzésén, Luxemburg és Costa Rica ellen a férfi A-válogatottat.