Másik fiúnál is próbálkozott a békési pedofil informatikatanár

illusztráció

Egy akkor 15-16 éves fiút is megkörnyékezett az a békési tanár, akit a nemrégiben a Liszt Ferenc Repülőtéren sikerült feltartóztatni, miközben 11 éves áldozatát próbálta kicsempészni az országból.

Szerencsére, a Borsnak nyilatkozó fiúnak gyanús lett az informatika és matek tanár közeledése; a pedagógus több korrepetálásra is a lakására invitálta, s előfordult, hogy megpróbálta ölelgetni és puszilgatni. Ám a fiú ellenállt Sz. Zoltán próbálkozásainak.

„Nem engedtem magamhoz közel. 15-16 voltam, amikor ez történt. Ölelgetni akart meg puszilgatni. Elmeséltem a haveromnak, és otthagytam. Azóta se igazolta le az ötven órámat. Ezután már nem mentem vissza hozzá, mert furcsálltam a viselkedését”

– állítja a Borsnak a ma már 17 éves fiú, aki szerint a tanár szobájában nem volt semmi gyanús vagy különös. –

„Voltak hangfalak, a gitárja és az informatikai eszközei. Az anyukája nagyon kedves és normális ember. Többször beszélgettem vele is, és a cicával is játszottunk néha.”

Már nyáron lebukott a tanár, mégis szabadlábon tervezgethette a 11 éves fiú elrablását

Sőt, telefonon sikerült megszólaltatni a 11 éves kisfiú édesanyját is."A fiam az egészből nem fog fel semmit. Nem tudom, mit tett vele ez a tanár, de gyakorlatilag ő isteníti ezt a tanárt, én rám haragszik, mert megtettem ezt a feljelentést"- elevenítette fel az anyuka a hónapokon keresztül tartó manipulációt, mely szexuálisan is közeledett hozzá a pedagógus, együtt akartak megszökni az országból.

Emlékezetes, a 11 éves áldozatát viszont sikerült annyira manipulálnia, hogy a fiú bálványozni ketzdte a tanárt, és a jelenleg is orvosi kezelésre szorul.