2017. 12. 10. 19:10

Regényt nem írnak olyan primitív agymosásról, mint ami a XVIII. kerületben történt

George Orwell 1984 című regényéhez képest sikerült 33 évnyit fejlődnie a XVIII. kerületi Fidesznek. De tényleg.

A 444.hu egyik kerületi olvasója fotózott be egy ingyenesen szórt pestszentlőrinci-pestszentimrei kalendáriumot, aminek nem túlzás, hogy szinte az összes oldalára odarakták Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő fotóját. De még csak nem is többet, hanem mindenhová ugyanazt.

Annyira nem vicc, hogy szinte minden oldalra, hogy a lap egy tucatnál is több oldalfotót kapott, és tényleg: mindenhol ott van Kucsák László.

De ha ez nem elég, képesek voltak megtenni azt a csodát is, hogy a kalendárium végére beraktak egy keresztrejtvényt, aminek nem más volt a megfejtése, mint

KUCSÁK LÁSZLÓ.

Ha pedig azt hiszi, hogy mindez csak szánalmas, akkor jöhet a két perc gyűlölet is, ugyanis a kiadvány végén van egy apróbetűs rész (pont, mint a bankoknál), ahol megjegyzik, hogy amúgy ez az egész adófizetői pénzből történt meg, a megrendelő ugyanis a kerületi önkormányzat.

Lapunknak Makai Tibor helyi jobbikos önkormányzati képviselő, országgyűlési képviselőjelölt azt mondta, valójában ez az eset sem lehet túl meglepő, hiszen a kerületi médiából szinte teljes egészében ki van zárva az ellenzék, az évi több mint 100 millió forintos költségvetést pedig ilyen dolgokra fordítják. Közölte, hogy ezellen már számtalanszor próbáltak tenni, például önkormányzati testületi üléseken szólaltak fel, de teljes elzárkózást tapasztaltak a kormánypárti többség részéről.