2018. 02. 17. 19:52

Szeretném, hogy a fideszes Pócs János migránsriasztó mágnestakarót is áruljon 490 ezerért

A Fidesz teljesen ráhangolódott a nyugdíjastársadalom azon rétegére, amelyik vevő az önellentmondásos információkra is, és elhiszi nekik, hogy megmentik az országot a biztos pusztulástól.

Pócs János jászsági fideszes országgyűlési képviselő szombat este fórumot tartott Pusztamonostoron, amihez készítettek egy plakátot is azzal az olcsó és hamis ígérettel, hogy

„Amíg Pócs János a képviselő, addig NEM lesz migráns a Jászságban!”

Pedig lesz, hiszen épp ma derült ki, hogy a januári adatok szerint újabb száz migránst telepített be a Fidesz-kormány Magyarországra azon a 2300-on kívül, amit már beengedett. Ez a választásokig még legalább további kétszáz főt jelenthet, miközben Pócs János minden erejével Budai Lóránt jobbikos országgyűlési képviselőjelölt ellen küzd azért, hogy a parlamentben maradhasson.

Ami azonban a lehető legjobban mutatja a fideszes célcsoportot, az a plakát alján lévő csábító felhívás egy ingyenes vércukor- és vérnyomásmérésre.

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy amennyiben Pócs Jánosék az egészségügyi felmérések után valamilyen hullámmigráns-bomlasztó mágnesterápiás eszközt kínáltak fel megvételre, fogyasztóvédelmi panaszt a helyi kormányhivataloknál lehet tenni.