2018. 02. 20. 11:14

A Jobbik nem azért akar győzni, hogy újabb Tiborczok és Mészárosok szülessenek

A Fidesz az elmúlt hónapokban minden létező eszközt bevetett arra, hogy eltiporja a Jobbikot: a plakáttörvényt, a rendőrséget, a kormányhivatalt, az Állami Számvevőszéket, és közben még mindig nem tanulták meg, hogy az aljas támadásaik nem megtörik, hanem megacélozzák a pártot - mondta budapesti sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik szóvivője, aki bemutatta az ellenzéki erő legújabb, elmondása szerint minden eddiginél nagyszabásúbb kommunikációs kampányának plakátjait.

Jakab Péter szerint a tét órási:

"Hogy Orbán Viktor is értse: április 8-án történelmi meccsre kerül sor, amit a Fidesz és a Jobbik fog lejátszani."

Az ellenzéki párt szóvivője szerint azonban egyszerű a felállás,

"ha a Fidesz győz, a nép veszít, ha a Jobbik győz, a nép nyer - ha mi győzünk, ti nyertek".

Jakab Péter hangsúlyozta, hogy az eddigi Fidesz-győzelmekkel a magyar nép csak rosszul járt, mivel

elveszítette a megélhetését, a lakhatását, az egészségét, biztonságát, a külföldre üldözött gyermekeit és a magánnyugdíjpénztári megtakarításait.

Ezzel szemben a szóvivő szerint a Fidesz milliárdos közbeszerzéseket, gigantikus vagyonokat, vadászkastélyokat, helikoptereket nyert. Jakab szerint ez az, aminek most véget kell vetni:

"Most, április 8-án kell leváltani ezt a kormányt, mert nincs még négy évünk arra, hogy megállítsuk az elvándorlást, a bevándorlást, az egészségügy, az oktatás szétverését és véget vessünk a korrupciónak."

A Jobbik szóvivője hangsúlyozta, hogy csak a Jobbik képes gátat szabni a Fidesz tombolásának, mert nekik van egyedül hiteles miniszterelnök-jelöltjük, kiforrott programunk és a legharcedzettebb 106 képviselőjelöltjük,

akik nem azért akarnak győzni, hogy újabb Tiborczok és Mészárosok szülessenek, hanem azért, hogy a magyar nép végre nyertes legyen a saját hazájában.

Jakab Péter azt is felsorolta, mint nyerhet a magyar nép a Jobbik győzelmével:

  • "Életmentő kórházakat, ahol nincs várólista és hálapénz,
  • modern oktatást, ahol az iskola az életre nevel,
  • európai béreket, adó- és járulékcsökkentéssel,
  • erős kisvállalkozásokat, felülről bebetonozott adórendszerrel,
  • kerítést, határőrséggel és
  • korrupciómentes közéletet, a politikusokra kirótt dupla büntetéssel és ha kell, vagyonelkobzással."

A szóvivő hangsúlyozta: ez a minimum, amit a magyar nép megérdemel, és ha a Jobbik győz, azzal nem egy párt, egy kollégiumi baráti társaság vagy egy kivételezett tolvajbanda fog nyerni, hanem

a magyar orvosok, tanárok, diákok, vállalkozók, dolgozók, nyugdíjasok és "mindenki, aki ebben az országban élni és boldogulni szeretne".

"Ehhez csak egy dolgot kell tenni: április 8-án el kell menni szavazni, és a kormányváltó erőre, a Jobbikra kell húzni az x-et"

- mondata végszóként Jakab Péter.

Politikai terror az óriásplakát-piacon: nem hagyják hirdetni az ellenzéket

Ha valakiben az elmúlt év bármiféle kétséget is hagyott volna azzal kapcsolatban, hogy a magyar demokrácia helyzete több mint kilátástalan, akkor a Magyar Nemzet mai híre mindenképp el fogja oszlatni az illúziókat. A lap szerint ugyanis az ellenzéki pártok a választási kampány kezdetétől függetlenül nem fognak tudni óriásplakáton szólni az emberekhez.