"Vona egy fasiszta, le akarja gyilkoltatni a cigányokat" - videóra vette a cigány politikus, hogy szállítja a szavazatokat a Fidesznek

Csak a Fidesz, ez a lényeg.

Szilárdi az erről szóló videót fel is töltötte Facebook-oldalára. (Frissítés: onnan aztán letörölte, de megtaláltuk a Youtube-on)

"Vona Gábor az egy fasiszta, le akarja a cigányokat gyilkoltatni!" - érvel a Jobbik ellen a politikus. "Április 8-án menjünk szavazni, Fidesz meg Demeter Zoltán, köszönjük szépen, így tovább" - zárja végül a párbeszédet, majd továbbhajt autójával.

A fenti videó magyarázatot ad arra is, miért nem akar megszabadulni a Fidesz a milliárdos botrányai ellenére sem Farkas Flóriántól és csapatától.

Szilárdi László volt az, akinek javaslatára az Országos Roma Önkormányzat törvényellenesen zárt ülést rendelt el, mikor kiderült: az ORÖ tartozása 2016 végén 943 millió forint volt, ebből 855 milliót nem rögzítettek a könyvekben. A RomNet cikke szerint a Farkas Flóriánhoz és a Balogh Jánoshoz lojális képviselők közé tartozik, ezért az ő településén is nyílhatott nemzetiségi iroda, ahol Szilárdi a saját feleségét alkalmazza a havi 450 ezer forintos keretösszegből.

(A fotón Szilárdi (középen) látható, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő (balra) társaságában. Kép forrása: demeterzoltan.hu)