Elképesztően ostoba csalással akarta jelöltté tenni Lévai Katalint a Fidesz

A látszatra sem adnak. 

A zuglói választási bizottság mai ülésén elutasította Lévai Katalin képviselőjelöltként való nyilvántartásba vételét. Több ajánlóívük egy az egyben megegyezett a Jelen Tamás fideszes jelölt által leadott ajánlóíveken szereplő nevekkel, a sorrend is azonos volt.

- írja a Facebookon Szávay István, a Jobbik 14. kerületi jelöltje. 

Hogy a kamupárt kamujelöltjének indulása nem biztos, hogy összejön, az már tegnap kezdett körvonalazódni, amikor kiderült: egy helyi fideszes önkormányzat képviselő is aláírt Lévainak. 

Fideszes képviselők is aláírták a volt szocialista miniszter ajánlóívét

Most kiderült, hogy az ő ajánlóívét még egy fideszes önkormányzati képviselő is aláírta. Ugyanez a képviselő az LMP-nek is aláírt - írja az Index.hu.Lévai - aki saját pártot is alapított Lendülettel Magyarországé néven - maga kérte a választási irodán, hogy nézzék át az ajánlásait, mert manipulációra gyanakodott az ívek leadása után.

Szávay szerint "kimondható, hogy a zuglói Fidesz és annak képviselőjelöltje visszaélt a választók bizalmával, az őket támogató polgárok adatait átadták Lévai Katalinnak, az aláírásokat pedig odahamisították, hogy így segítsék - az ellenzéki szavazatok megoszlásában reménykedve - az egykori MSZP-s miniszter indulását a választásokon."

"Orbán Viktor bukás felé tántorgó pártjának semmi sem drága, hogy hatalmát megőrizze, még az őket támogató és bennük bízó polgárok elárulására és a személyes adataikkal való üzérkedésre is képesek Emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk!"

 - írja a jobbikos jelölt.