Lázár János szerint rendben van, hogy a földjei közt épülő luxusingatlan tulajdonosa sorra nyeri a minisztériumi beruházásokat

Korábban mi is bemutattuk azokat a fotókat, melyeken a Batida mellett épülő luxusingatlan látható.

Állítólag így néz ki az a luxuskastély, amihez Lázár Jánosnak SEMMI köze

Mi is beszámoltunk arról, hogy van egy luxus vadászkastély, amelyet a közelmúltban építettek a Hódmezővásárhelyhez tartozó batidai tanyavilág szélén. Az építtetőt Lázár János bizalmasának tartják, míg a kastélyt körülölelő területeket Lázár János, illetve családja tulajdonolja.Nem olyan rég egy videó is megjelent a kastélyról, a Magyar Narancs újságíróinak sikerült egy drónnal felvételeket készíteni a nem akármilyen ingatlanról.

A vadászházat Lázár Jánosnak és családjának földterületei veszik körül, de elmondása szerint neki semmi köze hozzá. Az ingatlan tulajdonosa az a Kulik Jenő, aki korábban jogi tanácsokkal látta el Lázárt, majd a politikus által vezetett miniszterelnökségtől nyert el összesen 42 millió forintnyi beruházást.

A Hír TV azt kérdezte a politikustól, nem tartja-e ezt összeférhetetlennek.

Nem.

Lázár azt is elmondta, hogy bár az ország egyik legjobb ügyvédjének tartja Kulikot, nem barátok, hiszen 16 évvel ezelőtt az ügyvéd még el is indult ellene a választásokon.