Rogán újra sorosozott, de amit emellett mondott, attól mindenkit lever majd a víz

Nem hittük volna, hogy eddig süllyednek. Ja, de.

Ezzel akár véget is érhetne a cikk, de ne játsszunk kormánypárti médiaszócsövet, itt legyen fair a tájékoztatás, hiszen Rogán Antal mondott többet is a szombati tüntetéssel kapcsolatban, igaz nem sokkal.

Szerinte például az események mögött igazából nem is az ellenzék pártjai állnak, hiszen őket is kívülről mozgatják. Ugyanakkor az istenadta nép felé ismét megengedőnek mutatkozott, és kijelentette: szerinte a véleménynyilvánítás és az egyet nem értés jogába belefér, ha valaki nem tudja elfogadni a választás végeredményét.

Hozzátette ugyanakkor, hogy nincs több jogorvoslati kezdeményezés, mint négy vagy nyolc éve volt, bár azt elfelejtette megemlíteni, hogy a szavazatok feldolgozása csak mára zárult le, innentől pedig nagyon is várható, hogy az ellenzéki pártok számos kifogással élnek majd a csalásgyanús esetek kapcsán.

Rogán a várható kormányzati átalakításokról nem árult el többet, mint eddig, a következő kabinet szerinte legkésőbb május végén kezdheti el a munkáját. Kifejtette: az új törvényhozás akkor is megalakul, ha az ellenzéki képviselők közül többen nem veszik át a mandátumukat.

Érdekes kijelentése volt, hogy szerinte "határozott fellépésre lehet szükség a közösségi oldalak felhasználóinak védelmében",

ami a Fidesz eddigi módszereiből kiindulva akár egy közelgő internetcenzúra rémképét vetítheti elénk.

Rogánt nem lehet leállítani: Azért kellett Sorossal kampányolni, mert ellenzék

A propagandaminiszter Azurák Csabával osztotta meg elméletét, miszerint a Fidesz nem azért volt kénytelen Sorossal és a migránsáradattal kampányolni, mert hatalmas médiafölényével, egyoldalú rémhírterjesztésével és agymosásával könnyedén befolyásolni tudta az egyszerű embereket, akik életükben nem láttak még se arabot, se négert és 2015 előtt azt se tudták, eszik-e vagy isszák a Koránt.Nem, az ok ennél sokkal prózaibb: