Icuka váltja Kasszás Erzsit a proletológia tanszéken

Bejött a CBA-nak a Kasszás Erzsis reklám, így folytatják polgárpukkasztó kampányukat.

A megosztó, de éppen ezért sikeres Kasszás Erzsivel készült reklámokat most egy másik CBA-s hősnő folytatja,

Icuka, a boltvezető.

Természetesen az új karaktert is ellátták minden olyan külső és belső jellemvonással, amitől valaki vagy trécselni járna a közértbe, vagy száz méterről kerülné el az üzletet. A cég két videót is bemutatott, és mindkettő vicces valamint fiatalos akar lenni, ezért az MSZMP-s pártirodákból kihordott bútorokkal körülvett szoci nyugdíjas már rappel is, olykor diszkófények közepette.

Komcsi verzió:

Futurisztikus verzió:

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. április 18. | 12:35
A táncegyüttes menedzsmentje cáfolja a sajtóértesüléseket.
sss
2019. április 18. | 09:34
Az utolsó percig kérdéses volt a továbbjutás sorsa.

Érdekes, amióta bevezették a videobírót, mintha kiegyensúlyozottabb lenne a labdarúgás. Évek óta tendencia, hogy a (marketing és piaci szempontból) jobban csengő csapatok javára gyakrabban tévednek a játékvezetők. Amióta viszont a VAR (video assistant referee) létezik, azóta az ún. kiscsapatoknak is több esélye van labdába rúgni. Az e heti Bajnokok Ligája mérkőzések után, ha nem lett volna a technológiai segítség, akkor most, nem Ajax - Tottenham, hanem Manchester City - Juventus elődöntőt rendeznének a Bajnokok Ligájában. Ehhez hozzávehetjük azt is, hogy a Foci-Vb-n is már alkalmazott videobírónak köszönhetően Horvátország is el tudott jutni a döntőig, míg ha a bírón múlott volna, akkor nem horvát-francia, hanem angol-francia döntőt rendeztek volna.

Lehet mégis csak jobb, ha a technológiára bízzuk a futballt, és nem az emberi szubjektivitásra, ha igazságos döntéseket akarunk.